Houten baklijst M2535 Wit (leverbaar zolang voorraad strekt)

SKU
M2535

Houten baklijst met een lijstrand van 15 mm zonder trap. Let op: deze lijst gaat uit het assortiment en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Kijk ook bij 'meer informatie'.

In order to see our prices and order our products, you are required to have an account. Click here in order to login or set up an account.
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

Model M2535 Wit is een houten baklijst met een rand aan de voorzijde van 15 mm en een rand aan de zijkant van 25 mm. Deze lijst is beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk wit, zwart en blank ongelakt. De lijst is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De witte baklijst wordt zonder ophangdraad of -ogen geleverd.
Maten groter dan 70 cm x 100 cm worden geleverd als vier losse lijstdelen met een Mix&Match-systeem. Dit is erg gemakkelijk in elkaar te zetten (zie video).

 

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.

 

Alle houten lijsten worden in de verstekken gekleurd, gelijmd en geniet. Zo blijft het verstek na verloop van tijd goed gesloten, ook onder invloed van temperatuurwisselingen.

 

Maten groter dan 70 x 100 worden geleverd in vier losse lijstdelen en zijn gemakkelijk te monteren zoals in onderstaande video:

 
Gerelateerde producten:

Fotoprint op canvas

 

Have you seen our Passe Partouts? View them here >

Want custom framing?

We are there for you! Your custom order can also be delivered within 4 working days.

Ask for our conditions >