Houten wissellijst M120E Natuur Eik

SKU
M120E Natuur Eik

Houten wissellijst met een vlakke lijstrand van 15 mm. Let op: Dit model is leverbaar tot maat 50 cm x 70 cm. Voor grotere maten adviseren wij u de M200. Kijk ook bij 'meer informatie'.

In order to see our prices and order our products, you are required to have an account. Click here in order to login or set up an account.
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen
Model M120E Natuur Eik (art. nr. 2120) is een Natuur Eiken wissellijst met een vlakke lijstrand van 15 mm dik (zie afbeeldingen) en is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De inlijsting is gemakkelijk aan de achterzijde te verwisselen en de blank ongelakte lijst kan worden opgehangen aan de ophangogen (tot 40 x 40 cm) en aan de ophangdraad (vanaf 40 x 40 cm). De lijsten tot en met 15 x 21 cm worden voorzien van een steun en ophanghaken. Er is keuze uit vijf soorten voorzetplaten: helder glas, eenzijdig ontspiegeld glas, museum glas 70%, preservation helder 99% en polystyreen.

Alle houten lijsten worden in de verstekken gekleurd, gelijmd en geniet. Zo blijft het verstek na verloop van tijd goed gesloten, ook onder invloed van temperatuurwisselingen.

Voor grotere maten adviseren wij u de M200.

Combineer uw lijst met een passe-partout op maat:

Bekijk passe-partouts op maat

Have you seen our Passe Partouts? View them here >

Want custom framing?

We are there for you! Your custom order can also be delivered within 4 working days.

Ask for our conditions >